top of page
vecteezy_fresh-ingredient-border-on-wood_2025759.jpg
DSC08615.png

Szolgáltatásaim

Testünk olyan, mint egy csodás gépezet, amiben minden kis alkatrésznek hatalmas szerepe van, hiszen egymással összefüggő rendszert alkotnak. Amikor meghibásodik valahol, több helyen is képződhetnek repedések, de nem csak befoltozzuk a lyukakat, hanem különböző szempontokat vizsgálva megkeressük a hiba forrását. A funkcionális irányzat egy integratív, komplex egységet alkot, ugyanis ötvözi az egészséges életmódot, a hagyományos nyugati orvoslást és a természetgyógyászatot. Ezen felül nemcsak a testi, hanem a lelki tényezőkkel is foglalkozik.

Milyen esetekben tudok neked segíteni?

Segítek megérteni tested működését, hogy megfelelő étkezéssel és életmóddal hogyan javíthatsz a szervezeted állapotán, elkerülve a krónikus betegségek kialakulását. 

Milyen esetekben nem tudom vállalni az együttműködést?

Mindenképp olvasd el, milyen kizáró okai vannak a közös munkánknak!

Hogyan épülnek fel a programjaim?

A részletekért kattints tovább.

What Our Clients Say

Egészségmegőrző programcsomag

Ha csak egészségesebb életvitelre vágysz és iránymutatást szeretnél, de szerencsére nem szenvedsz semmilyen fentebb említett problémától, esetleg szívesen leadnál pár kilót, ezt a programot ajánlom neked. 

Segítek, hogyan őrizd meg a vitalitásodat, egészségedet, erősítsd immunrendszered és javíts bélflórád állapotán.

Speciális életmódváltó programcsomag

Ha valamilyen egészségügyi problémával küzdesz (IR, PCOS, hormonális egyensúlytalanság, pajzsmirigy problémák, emésztési panaszok, bőrproblémák), esetleg ételintoleranciád (akár több élelmiszerre is) van, és szeretnél jobban lenni, de a megoldásokat még nem találtad meg, akkor ez a számodra megfelelő programom.

Konzultáció

Amennyiben még nem döntötted el, melyik programcsomag a legmegfelelőbb számodra, vagy csak segítségre van szükséged, egyéni konzultációra is biztosítok lehetőséget.

Jelentkezés és felelősségvállalás

Jelentkezés módja és felelősségvállalás.

Programok
bottom of page