top of page
DSC08466.png

Rólam

Dr. Posta Alexandra vagyok, funkcionális táplálkozási tanácsadó és hormonegyensúly szakértő, szakgyógyszerész.

 

2013-ban a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán végeztem, majd a Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szakgyógyszerész diplomát szereztem.

 

Később családi érintettség (inzulinrezisztencia, diabetes, PCOS), illetve saját tapasztalataim is közrejátszottak ahhoz, hogy ismereteimet bővítsem és olyan irányzat felé orientálódjak, amely az embert holisztikusan nézi. A saját bőrömön is megtapasztaltam, milyen is az a hormonális egyensúlytalanság, a fogamzásgátló sok éves szedése utáni pokoli mellékhatások és az, amikor egyedül maradsz a problémáiddal és magadnak kell megtalálni

a kiutat. 

Már régóta érlelődött bennem, hogy szeretnék segíteni azoknak az embereknek, akik hasonló problémákkal küzdenek. Ennek hatására elvégeztem egy funkcionális táplálkozási tanácsadó képzést, aminek köszönhetően nem betegségcentrikus, hanem emberközpontú szemléletre tettem szert. A hatalmas tudásanyagot átfogó oktatás során megismerkedtem a funkcionális orvoslás irányzatával, melynek lényege nem a betegség tüneteinek a kezelése, hanem a gyökérokok felfedése, hogy mi állhat az egyes panaszok hátterében, illetve olyan iránymutatás adása a helyes életmódhoz, ami segíti a gyógyulást. 

Ismereteimet azóta is folyamatosan bővítem, mind magyar, mind pedig nemzetközi tanfolyamok segítségével gyarapítom szakmai tudásomat.

Image by Alice Pasqual

Maca

1177_U1RVRElPIEtBVCAxNDAtNzQ.jpg

"Szandi Nagyon segítőkész. Minden kérdésemre válaszol. Teljes életmód váltó programot készített a számomra. Receptekkel nagyon megkönnyítette a dolgomat. Elmagyarázta mi miért van és mi mire hat ha betartom a diétát. Vitaminokat és táplálék kiegészítőket is ajánlott. Valamint kicsi napi praktikákat amit be lehet építeni a napi rutinba könnyedén. Mozgással kapcsolatos tanácsokkal is ellátott. Elindított a gyógyulás útján. Köszönöm neki a segítséget. Még az elején vagyok ennek az útnak de máris energikusabb vagyok és sokat javult a közérzetem is. Köszönöm Szandi nagyon hálás vagyok Neked."

Rólam mondták
bottom of page